!

helluu! idag vare ganska chill har inge gjort något speciellt i skolan, efter skolan drog jag hem till Kaleb och spela fifa FFS! haha där va också Robert och mattias, tihihih ! skööna grabbar jao ! men sen gick vi till maxi och hjälpte roberts mamma handla och så sen gick vi hem till honom och åt , så jääävla gott! de va de ^^ sen har vi väl bara cillat mest har bilder på mobilen men pallar inte föra över dom just nu , kanske efter jul.. juste jag ska till Dalarna över juul.. (cf) DET ÄR JUL OM 4 DAGAR!!!!!!!! AAH!!

07

Min Bästa Vän

en av mina bästa vänenr är Klara Berglind, hon är absolut underbar och helt otrolig tihihi, hon finns alltid där och är så jävla rolig. hon är alltid på untz humör och de är nog en utav de saker jag älskar mest med henne , asså att hon bangar aldig. hon är bäst!


sen så har vi Sara Rangdal , hon ahr alltid varit min bästa vän de är nog de , hon har alltid funnnits där är jag behövt henne och hon får mig alltid att skratta, hon är snäll när hon vill och hon stöttar mig om jag behöver det.
Älskar henne


Och Liine West
liine liine liine jadu vad ska man säga liine äe liine och hon gör och säger lite som hon vill haha de diggar ja hon är rolig och alltid mysig, och jag vet inte riktigt varför hon är en utav mina bästa vänner men de är väl för att hon och jag är ganska jävligt lika tihiii!


sen så har jag fler vääldigt nära vänner som till exempel , Felicia, Ewe och Veronica

06

Ett Dröm Förhållande

oj , ja jag vet inte riktigt de här va en svår en , jag antar att om jag skulle vara tillsammans med en kille skulle jag vilja att att han va typ min bästa vän och att jag skulle kunna berätta allt för honom, sen att ja aldrig skulle sämmas inför honom och att ja skulle kunna vara mig ajälv med honom. jag skulle vilja träaffa honom ganska ofta men ändå ha mitt ega liv som att vara med mina vänner , och att han skulle vara beskyddande men inte överbeskyddande. men jag vet inte riktigt hur jag ska bekriva de "perfekta" förhållandet, men att jag typ har roligt med honom och att han får mig att skratta och får mig att känna mig älskad, jag behöver mycke uppmärksamhet... tihihi


05

Något Som Får Mig Att Le

orkar inet skriva om allt som får mig att le men till exempel är jag alltid glad när jag är med mina vänner och då ler jag myyycket! som när jag tänker på att vara me Ewe och Felicia, dom får mig alltid att le.
sen så ler jag av mycke mer!

shieet

har glömt att skriva i typ 3 dagar ! hah nej men nu kollar jag på "En callgirls dagbok" de ääääger fan! ! aja slänger in de senaste dagarna sen berättar jag om vad som hänt i helgen.

tihihi

snyggaste killen på jorden:

04

En Viktig Person

Ojojoj.. EN viktig person.. hmm en viktig person i mitt korta lila liv är nog Liine, hon och jag har en så jävla sjuk humor tillsammans.. tihihi hon är snäll (vet att du nekar att du  är de liine men du är de innerst inne) och söt och jag har alltid roligt med henne! lärde känna henne i sjuan och vi blev j*vligt bra vänner tihihih


memories



Herregud! råka komma in på lisas gamla blogg så börja jag läsa haha minns den dagen när vi åkte först till forum sen ektorp för att hyra film sen till gustavsberg för att köpa godis, de blev typ 3kg, sen åkte vi hem till lisa för att vi skulle sova där och på bussen till orminge skratta vi så jävla mycke att jag trodde jag skulle dö, sen när vi skulle gå till lisa så börja jonna och lisa "bråka" om vilken hållplats vi skulle gå av på och jag frös as mycke om mina fötter men eftersom att dom är så envisa så tog de typ 50 år att komma hem till lisa och när vi väl va där hade vi typ 5 min på oss att äte middag innan oscar ö, christopher, tobbe, micke, jonis,sofson, alicia och typ hugo skulle komma. så kolla vi på skräckfilm och på natten skulle jag, lisa, jonna, sofson, oscar, micke och christopher sova i samma säng.. de gick väl sådär med de.. de sluta med att micke sov ensam i lisas rum, jonna och sofson sov i lisas syrras rum och jag, lisa, oscar och christopher låg och prata till klockan 7.. saknar fan den dagen ♥

03

Min Familj

jadå.. jag vet inte riktigt vad jag ska säga , jag har en brorsa som är lite hur ska man säga, annorlunda.. eller? han är 18 år och går i G2.
min pappa är typ 50 och äger ett motorföretag, eller dels så bygger dom motorer på han jobb men dom sponsrar typ Mercedes eller något, är inte så insatt..
Mor min pluggar till Osteopat, de är en medicinsk sak eller hon hjälper folk som har olika fel i kroppen som typ om man är helt sne elelr något haha eller om man har ont någonstans, de är ganska bra för mig (jag trillar HELA tiden..)
vad mer ska jag säga?


BROR min när vi skulle gå och äta när vi va i Danmark.

Pappa! när vi va i Tyskland och han och jajg gick och fika.
hari nga bilder på mamma
menmen

i love you so much that i hate you.

idag jobba jag och klara i cafeterian i skolan, vi slapp prov! yey! haha nej eller jo de gjorde vi, men ändåå! men de va rätt så jävligt najz , men behövde gå till tandregleringen klockan 2.. ska få tandställnig.. yey.. sen kom jag tillbaka till skolan och så efter skolan följde jag me denice till slussen. tihihi, är jääävligt trött så detta inlägg käns väldigt oserri.. borde nog vila lite nu.

bild på mig och klirr idag när vi satt och "jobba"

02

Min Första Kärlek.

Den första killen jag va KÄR i va nog Alexander Mattsson (94a), vi har varit vänner i hela mitt liv och sen sommar 09 så blev vi bara tillsammans..
eller vi blev aldrig tillsammans; de va så att han bodde i blekinge, granne med min farmor och farfar, han och jag hade precis badat och då satt vi på bryggan och så kysstes vi bara helt random haha nej men jag hade varit lite smått förälskad i honom sen jag va typ 6 så.
sen spenderade vi typ varje vaken sekund tillsammans i 2 veckor. Nästav varje dag vaknade vi antingen hos honom eller hos min farmor och farfar, cykla vi (eller han cykla och jag satt på styret) och köpte glass eller åkte och bada. de va dom bästa veckorna i mitt liv! fy fan vad jag saknar de.. men sen skulle jag tillbaka till stockholm och då tog allt bara slut liksom.
Vi började  bråka och så sen men nu är vi vänner igen och jag älskar honom som kompis och han har en ny flickvän. han är helt totalt underbar och hon kan skratta sig lycklig. men jag är helt över honom och har ett nytt mål hahaha nej.. eller?


01

Vem Är Jag?
Jaa du vem är jag? hmm.. Jag heter Karin Bergman, och är född 11 juni 1996, jag går i 8d2 i myrsjöskolan.
mellan 1an - 3an gick jag i nybacka och sen skulla min skola rivas så jag (och nästan alla i hela skolan) bytte till branhäll och så sen börja jag i myrsjö i 7an.

jag är ganska social och har ganska många vänner. innan jag börja 7an va jag typ världens blygaste person och vågade typ inte göra något men sen börja jag vraa med jonna och men kan inte vara blyg om man är med jonna så.. haha.

jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer., jag är ganska bra i skolan, eller jag va men sen slutade jag fokusera på skolan så jag gick från MVG-barn till IG-barn på typ 1 vecka, men nu ska jag satsa igen, de lovar jag.

när jag inte är i skolan brukar jag ofta vara med kompisar, jag gillar inte att vara ensam eller jo ibland är de nice men ändå, jag har spelat tennis och gått på gymnastik i typ 6 år när jag var liten så jag är ganska skillad fortfarande hehe nej man jag har liite skills fortfarande tihihi..

jag leker Mainstream..

Dag 01 – Vem är jag?

Dag 02 – Min första kärlek.
Dag 03 – Min familj.

Dag 04 - En viktig person
Dag 05 – Något som får mig att le.
Dag 06 – Ett dröm förhållande.
Dag 07 – Min bästa vän.
Dag 08 – Mina rädslor.
Dag 09 – Något som får mig att börja gråta.
Dag 10 – Något jag saknar.

Dag 11 - vad är kärlek?

Dag 12 - Någon jag verkligen vill.
Dag 13 – Något beroende
Dag 14 – Detta ångrar jag


ALex.. JAG ÄGER DIG


haha älskar dig me alex :* ♥

ska man?

klippa håret kort??

såhär är de nu

sähär skulle ja kanske se ut..
hmm.. ska man?
P.S DEN OSMINKADE SANNINGEN!..

helgen ffs

helgen har varit sådär.. antar jag eller va i blekinge i fredags och igår va jag med MASSA eller de börja med att jag och felicia skulle sova hos mig så orka vi inte gå hem så vi åkte till orminge för att kanske dra till jensa men.. nej. så vi träffa hedda och linnéa på coop och så henka vi på dom till forum för vi skulle på fest men de blev inge så skulle vi till en annan fest men den sluta precis när vi kom .. sicken tuur, men de va ändå jeavligt trevligt tycker ja, alla drog till storängen och där ifån till donken.


YEAH!

dageens



I really don't like your skinny jeans
So take them off for me
Show me what you've got underneath
So we can do this properly

världens 10 absolut snyggaste killar!


Sean Faris

Logan Lerman

Zac Eferon

Beau Mirchoff

Robbie Amell

Chace Crawford

Ryan Reynolds

Leonardo DiCaprio

Johnny Depp

Colin Farrell

MUMMS!

Where words fail.. Music speaks



Bara jag som ÄLSKAR allt som har med musik att göra!!
den bästa sotify-listan någonsin gjorts.. By..: MEE!

And now that I love you oh i wish we never met..

Sjukling? är hemma och är sjuk idga och har precis packat klart för att åka på begravning..
kommer hem på lördag kväll så jag hinner ut i alla fall , de är chill.. vet bara inte vad jag ska ha på mig, äger inte så mycket svarta kläder. eller i alla fall inte sånt man kan ha på begravnigar.. Hmm.. nu måste man klura på de också KUL!

I found a reason to believe in someone..,
When I found you….

TRÅÅK!

Om dig:
Vad heter du? - Karin "Gittan" Bergman
Hur gammal är du? - 14 år jao
Hur lång är du? - typ mellan 1,67 och 1,69
Vilken hårfärg har du? - Brun / Blond
Vilken ögonfärg har du? - ALLA haha nej men har ganska coola ögon, om jag har på mig blåa kläder så ser mina ögon blåa ut och om jag har gröna kläder så ser dom gröna ut o.s.v
Är du nöjd med ditt utseende? - Nejje
Vill du ändra något angående ditt utseende? - OM jag gör..!

Kärlek:
Har du någon pojkvän/flickvän? - Nope
Är du kär? - Nejje
Har du någon på G? - Nej inte vad jag vet ..
Har du strulat? - Nej.. HAHA jaaa såklart?!
Vem strulade du senast med? - Patrik, tror jag
Är du olyckligt kär? - Nee
Är du oskuld? - Japp

Mat/dryck:
Favorit mat? - INGE anign.. mat?
Äckligaste maträtten? - Hmm.. går de att skriva mandelmassa? nej men vet inte , gillar inte fisk i alla fall.
Äter du mycket/ofta? - jag äter ofta och lite, vet de är dåligt men jaja !
Vilken är din favorit läsk? - Fanta tror jag ^
Favorit energidryck? - X-ray p.g.a minnen från sommar 09!
Gillar du sushi? - LÖW IT !

Känslor/tankar:
Är du lycklig? - Hmm.. ibland
Har du haft självmordstankar? - Nej!
Har du försökt ta livet av dig? - Nej??
Tänker du ofta på döden? - Neee, eller sist jag tänkte på de vare när mamma hade cancer efter de undviker jag att tänka på någon som har med döden  att göra..
Är du avensjuk på något/någon? - Nee eller..? haha
Tror du på gud? - Vet iinnttee
Vill du leva eller dö? - Leva?!

Vänskap/Kompisar:
Vem är din bästavän? - Felicia och Sara tror lilla jag 
Varför är hon/han din bästavän? - DOM är de för att dom är lika störda som jag ! och vi har ALLTID roligt.
Älskar du hon/han? - OM jag gör!
Hatar du någon just nu? - YESSS !
Vem hatar du? -
Är du falsk mot dina vänner? - Nej , försöker att inte vara..
Har du många vänner? - antar de
Saknar du dina gamla barndomsvänner? - Vet inte, saknar 6an i

Övrigt:
Hemmakväll eller festa? - FESTA!
Pojkvän eller kompisar? - Kompisar!
Festar du mycket? - Varje helg ^^
Kissie eller Kenza? - Kenza..?
Facebook eller msn? - FACKEBOOK!!!! LÄTT

DÅÅÅLIG UPDT

ojojojdå har typ inte boggat på 50 åår ..
nej men pallar inte ta allt jag gjort FÖR MMMYYCCKKEETT haha nej men i fredags va jag med Owe och Flisan!
såå jäävla roligt ! nej men vi baxa en pulka och sen ropa någa ty p 18 - 20 åringar på oss så åkte fellan och ewe efter deras bil runt parkeringen i centrum! haha och sen åkte jag och ewe ner för den där trappan vid eddy's HAHAHAH !
sen drog vi på fest hos matilda och de va ju .. kul eller jo de vare men ändå , sen kom foolk och så börja ja må illa.. så åkte vi till ewe och sov där, ni vill inte veta vad vi gjorde HAHAH aja igår va ja me ewe och carro och jens och esset och idag vare tjejmojjjs tyyp hos Deince och ewwe rista in "LOVE" på min rygg!
SCHNÖGGT !

RSS 2.0